Ve čtvrtek 1. 8. 2019 jsme otevřeli novou, již 8. prodejnu MK Centrum české keramiky s projektovým centrem RAKO, které je doplněno 12 vzorovými kójemi keramických obkladů. Prodejna se nachází v 5. největším krajském městě ČR - Liberci vedle Obchodního centra Nisa na adrese České Mládeže 1079, místo původního OD Spektrum v městské části Rochlice. 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


V nové prodejně o rozloze cca 400 m2, jejíž součástí je projektové centrum RAKO, můžete mimo jiné vidět také 12 ukázkových koupelen s obklady a dlažbami zn. RAKO a zařizovacími předměty předních českých výrobců RAVAK a JIKA. Komplexní nabídku značky RAKO doplňuje speciální stavební chemie RAKO System pro systémové aplikace v oblasti přípravy podkladu a lepení, spárování, čištění a údržby.

                                             


Tato prodejna představuje úplně nový koncept prezentace obkladů a dlažeb proti ostatním prodejnám. Cílem bylo zachovat prostor vzorkovny, její krásu, čistotu a minimalismus, ale přesto prezentovat co nejvíce ze sortimentu obkladů, dlažeb a zařizovacích předmětů. Myslíme, že toto se podařilo a vznikla tak tato nová prodejna, jejíž součástí je projektové centrum RAKO přizpůsobené potřebám odborné veřejnosti. Pod značkou RAKO Object naleznou v prodejně architekti, projektanti ucelený systém vzájemně se doplňujících sérií s důrazem na vysoké technické požadavky.


          


Nechybí zde ani prvky moderní doby, jako je například multifunkční informační kiosek, na kterém naleznete kompletní sortiment obkladů a dlažeb RAKO, stavební chemie RAKO System a spoustu inspirací. Věříme, že tato skvělá interaktivní technologie Vám ušetří spoustu času při hledání a nejen Vám, ale i našim vyškoleným prodejcům, kteří Vám se vším rádi pomohou. 

Součástí projektového centra je také magnetická tabule Magnet tiles,. Tabule Vám může být nápomocna při výběru skladby obkladů a doplňků, formátů či barev.  

Mezi standardní služby prodejny patří rozvoz zakoupeného zboží, velká část vystaveného zboží je díky skladu připravena k okamžitému dodání, grafické návrhy a samozřejmostí je profesionální obsluha. Grafické návrhy Vám vytvoříme dle Vašich představ, a to nejpozději do 5 pracovních dnů od obdržení všech potřebných podkladů. Navíc v případě odběru zboží z grafického návrhu v min. hodnotě 20 000 Kč vč. DPH Vám bude vrácena záloha, tudíž bude Váš návrh zcela zdarma.

Přijďte nás navštívit. Máme otevřeno každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin a v sobotu od 8:30 do 12:00 hodin.

Věříme, že Vás naše prodejna osloví a bude Vám dostatečnou inspirací při výběru.

Podívejte se jak prodejna vznikala a rozvíjela se.

 

Vznik a rozvoj prodejny

 

 

Aktualizováno dne: 22.8.2019