V pondělí 2. 9. 2019 jsme otevřeli další novou, již 9. prodejnu MK Centrum české keramiky s projektovým centrem RAKO. V tomto centru se mimo jiné můžete těšit na 20 vzorových kójí s českými obklady a dlažbami zn. RAKO, doplněné zařizovacími předměty a koupelnovým nábytkem od předních českých výrobců RAVAK, JIKA a KRAJCAR.
 Prodejnu můžete najít v 3. největším krajském městě ČR - Ostravě na adrese Pavlovova 2658/52.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


V nové prodejně o rozloze cca 550 m2, jejíž součástí je projektové centrum RAKO, si můžete prohlédnout 20 ukázkových koupelen s obklady a dlažbami zn. RAKO a zařizovacími předměty předních českých výrobců RAVAK a JIKA. Komplexní nabídku značky RAKO doplňuje speciální stavební chemie RAKO System pro systémové aplikace v oblasti přípravy podkladu a lepení, spárování, čištění a údržby.

Prodejna disponuje také velkým skladovým areálem, což je pro nás a naše zákazníky velkým pozitivem nejen z hlediska pružnosti dodání, ale i osobního odběru zboží.

 

                                                

 

Stejně jako nová prodejna v Liberci i tato představuje úplně nový koncept prezentace obkladů a dlažeb. Cílem bylo zachovat prostor vzorkovny, její krásu, čistotu a minimalismus, ale přesto prezentovat co nejvíce ze sortimentu obkladů, dlažeb a zařizovacích předmětů. Myslíme, že toto se podařilo a vznikla tak tato nová prodejna, jejíž součástí je projektové centrum RAKO přizpůsobené potřebám odborné veřejnosti. Pod značkou RAKO Object naleznou v prodejně architekti, projektanti ucelený systém vzájemně se doplňujících sérií s důrazem na vysoké technické požadavky.

 

     

 

Nechybí zde ani multifunkční informační kiosek, na kterém naleznete kompletní sortiment obkladů a dlažeb RAKO, stavební chemie RAKO System a spoustu inspirací. Věříme, že tato skvělá interaktivní technologie Vám ušetří spoustu času při hledání a nejen Vám, ale i našim vyškoleným prodejcům, kteří Vám se vším rádi pomohou. 

 

       

 

Mezi standardní služby prodejny patří odborné poradenství od našich vyškolených prodejců, rozvoz zakoupeného zboží nebo třeba zpracování grafických návrhů. Grafické návrhy Vám vytvoříme dle Vašich představ, a to nejpozději do 5 pracovních dnů od obdržení všech potřebných podkladů. Navíc v případě odběru zboží z grafického návrhu v min. hodnotě 20 000 Kč vč. DPH Vám bude vrácena záloha, tudíž bude Váš návrh zcela zdarma.

Přijďte nás navštívit. Máme otevřeno každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin a v sobotu od 8:30 do 12:00 hodin.

Věříme, že se Vám naše prodejna bude líbit a bude pro Vás dostatečnou inspirací při výběru.

 

Aktualizováno dne: 3.9.2019