NOVÉ PROJEKTOVÉ CENTRUM RAKO V PRAZE

 

Na našich prodejnách momentálně vznikají nová projektová centra RAKO. Jedinečné prostory přizpůsobené potřebám odborné veřejnosti, prostory, kde naleznete nejen kompletní nabídku obkladů a dlažeb značky RAKO, ale také novou formu prezentace tohoto sortimentu.

 

 

Jednou z úplných novinek, kterou jste doposud neměli možnost vidět na žádné z našich prodejen, je prezentace prostřednictvím multifunkčních informačních kiosků s dotykovou obrazovkou, na kterých naleznete kompletní sortiment obkladů a dlažeb RAKO, a také stavební chemie RAKO SYSTEM. Můžete si zde také prohlédnout nejrůznější videa, fotografie realizací a spoustu dalšího.

 

Další, ne úplně tradiční prezentací je tzv. MAGNET TILES, která na první pohled zaujme svým hravým designem. Hlavním cílem této tabule je právě pomoc při výběru obkladů a doplňků. Věříme, že právě MAGNET TILES Vám skvěle pomůže k lepší představě například při výběru možné skladby.

 

  Posezení v projektovém centru RAKO v Praze    

 

Nechceme Vám prozrazovat všechno, abychom pro Vás měli také nějaké překvapení, a proto nás přijďte navštívit a prohlédnout si naše první projektové centrum RAKO.

Tento první exluzivní prostor otevíráme nyní v Praze a tímto Vás srdečně zveme na jeho návštěvu.


Projektové centrum v Praze můžete navštívit ve všední dny od 8:00 do 19:00 hodin a v sobotu od 9:00 do 15:00 hodin.
 Věříme, že Vás místo osloví a budeme mít možnost se zde s Vámi i v budoucnu setkávat, distribuovat, inspirovat a tím naplňovat myšlenku a podstatu vzniku projektových center.

 

                      

                      

 

  

 

Vloženo dne: 20.6.2019